Als dorpsvereniging krijgen wij regelmatig de signalen dat er niet genoeg mensen zijn om een bepaalde activiteit te begeleiden of dat er klusjes blijven liggen omdat er niemand is te vinden die dit wil doen.

Het is helaas de trend geworden van de laatste paar decennia.  Veel clubs worstelen met het fenomeen en sommige verplichten nu zelfs bij een lidmaatschap dat je ook bepaalde klusjes op je neemt. Wil je dit niet dan betaal je bijvoorbeeld extra contributie. Ook zijn er initiatieven bekend waarbij vrijwilligers zelfs betaald worden voor het uitvoeren van bepaalde klusjes.

Voor de leefbaarheid van ons dorp weten we hoe enorm belangrijk het is om  alles in goede conditie te houden en daar zijn nu eenmaal soms wat extra handjes voor nodig.

Als dorpsvereniging willen we graag inspelen op die behoefte. We willen graag een lijst opstellen van mensen die zich niet willen verbinden aan een club, maar best wel eens een klusje willen doen als men daar voor gevraagd wordt.

Wilt u voor dit doel op de lijst gezet worden, meldt u dan aan via onderstaand aanmeldingsformulier.

[contact-form to=”ikwilhelpen@filopopers.nl” subject=”Aanmelden klusjeslijst”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Adres” type=”text” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Telefoon” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Bericht” type=”textarea”][/contact-form]