Veiligheidsdag

Het is zover! Dit jaar vindt de Veiligheidsdag plaats in Nieuw-Beijerland. Tijdens de Wintermarkt liet de brandweer weten weer graag bij ons op de Veiligheidsdag aanwezig te zijn. De laatste keer was in 2016, dit was een groot succes.

Waarom jij hierbij moet zijn?
Het geeft je een leuk kijkje achter de schermen bij de hulpverleners. Normaal kom je hen alleen tegen in noodsituaties of delicten, nu kun je gewoon even een praatje maken. Hoe ervaren zij hun werk? Wat maakt dat zij hiervoor hebben gekozen? Hoe ziet een doorsnee dag er voor hun uit?
Er komt een breed scala aan hulpdiensten op de veiligheidsdag. De hele dag door vinden er verschillende indrukwekkende demonstraties plaats. Zo komt deze wereld een stukje dichterbij en leer je de gezichten achter de hulpdiensten kennen.

Algemene informatie

Waar:
Nijverheidsstraat, Nieuw-Beijerland (vrachtwagenparkeerplaats)

Wanneer:
Zaterdag 14 september 10:00-15:00 uur

Voor wie:
Van jong tot oud

De veiligheidsdag is helemaal gratis! Kom dus vooral met al je vriendjes, vriendinnetjes, broers en zussen!

Tijdens de veiligheidsdag, krijgen alle instanties die iets met (openbare) veiligheid doen, in en rond de gemeente,in de breedste zin van het woord, de mogelijkheid om zichzelf aan het publiek te presenteren.

Nee, deze zijn niet toegestaan.

Hulphonden mogen wel mee naar de veiligheidsdag.

Ja, deze is zeer toegankelijk voor mindervalide mensen.

We vragen inwoners van Nieuw-Beijerland en omgeving zo veel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer te komen. De Kandelaar heeft de parkeerplaatsen ter beschikking gesteld, vanaf hier is het 1,1 kilometer naar het terrein (3 minuten fietsen, 15 minuten lopen).

Politie

EHBO

Brandweer

Veiligheidsregio

USAR

Responsible Young Drivers

Team Digitale Verkenning Rotterdam Rijnmond

Jeugdbrandweer Korendijk

Jeugdbrandweer Korendijk

Jeugdbrandweer Korendijk