Koningsdag in Nieuw-Beijerland

Beste inwoners,

We gaan weer feest vieren met elkaar! Op 27 april viert Koning Willem-Alexander zijn 57e verjaardag. Wij wensen hem en zijn familie een gezellige en mooie dag toe in Emmen.

In aanloop naar Koningsdag zal een aantal vrijwilligers de hoofdstraten van het dorp weer versieren met de vlaggenlijnen die vorig jaar door sponsorgelden van inwoners zijn aangeschaft.

In deze flyer vindt u het gezellige programma voor Nieuw-Beijerland dat wij voor jullie hebben samengesteld voor deze hopelijk zonnige dag.

De Zeskamp is weer op de Kerkstraat met diverse kramen voor een hapje en een drankje naast Plus Schalkoord. Al met al een programma dat julie niet mogen missen! Wij hopen julie allemaal te zien tijdens de festiviteiten!

Tijdsplanning

9.30 uur Aubade

Aubade bij het oude Raadhuis aan de Voorstraat onder begeleiding van muziekvereniging Crescendo. Kinderen mogen komen met hun versierde fiets.

11.00-12.30 uur Activiteiten kinderboerderij en speeltuin

Kinderboerderij de Bokkesprong:

Verkiezing mooist versierde fiets. Voor de winnaars is er een leuke prijs en de rest van de kinderen mag grabbelen. Verder is er koffie met iets lekkers te koop en er worden loten verkocht met kans op een mooi houten kunstwerk..

Speeltuinvereniging Jeugdland:

In de speeltuin is er een kindervrijmarkt. Zoek dus je spulletjes uit en probeer ze te verkopen. Let op: De speeltuin gaat pas om 10.45 uur open!

14.00-17.00 uur Zeskamp op de Kerkstraat!

Zeskamp op de Kerkstraat met horecaplein naast Plus Schalkoord, waar een hapje en drankje te koop zijn.

17.00-17:30 uur Truckersrit door Nieuw-Beijerland

17:00-20.00 uur Oranje Party

Opruimen en gezellig samen zijn op de Kerkstraat onder het genot van een hapje en drankje.