14 september 2016

Compensatie Plan Groep (CPG)

Op 18 november 2015 heeft de CPG als protest het klankbordgroep overleg verlaten omdat er geen uitzicht was op subsidietoekenning van de gemeente Korendijk en gemeente Nissewaard voor professionele ondersteuning door de NLVOW.

Deze actie heeft partijen tot nadenken gebracht en nu geresulteerd dat de provincie tot inzicht is gekomen dat je omwonenden niet op een complex dossier met alleen professionals om de tafel kunt zetten.  Inmiddels is de subsidie toegekend en spreekt de CPG met ondersteuning van een professional via de NLVOW.

omwonendengebied

Bent u omwonende? De grote cirkels hebben een straal van 2 km. Binnen deze cirkels bent u dus omwonende!

11 april  zit de CPG weer bijeen.

Op de agenda: Uitleg opstellen van een zienswijze door Rob Rietveld, NLVOW           
U kunt zich als omwonenden aanmelden en meepraten over compensatie regelingen en mitigerende maatregelen. Indien u niet wil meepraten maar wel op de hoogte gehouden wilt worden, vermeld er dan even bij dat u zich inschrijft voor de nieuwsbrief.

[contact-form to=’mark@filopopers.nl’ subject=’Aanmelding CPG’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Selecteer keuze’ type=’select’ required=’1′ options=’Inschrijven CPG,Inschrijven nieuwsbrief,Beide’/][contact-field label=’Reactie’ type=’text’/][/contact-form]

Hieronder treft u de laatste verslagen en de volledige concept MER.
Conceptverslag Klankbordgroep_8_december_2015
concept Combi-MER_V4_dec
concept Combi-MER_V4_dec bijlage

Inzage documenten Windpark Spui

Met ingang van donderdag 17 maart tot en met donderdag 28 april 2016 liggen verschillende ontwerpbesluiten en de daarop betrekking hebbende documenten ter inzage. U kunt deze vinden via deze link.

Op de radio

logo

Interview CPG, Mark Speldenbrink, Nieuwsradio Hoeksche Waard 27 februari 2016

D66 Statenlid Paul Breitbarth voert het woord namens gedeputeerde Han Weber? 16 maart 2016. Op 22 juni komen alle Statenleden naar Piershil om met de raad van Korendijk te praten en met de omwonenden. Hou deze dag vrij in de agenda!