Tuintjesrommelmarkt

Op 26 september a.s. van 9.30-14.30 uur zal in Nieuw-Beijerland in navolging van andere dorpen de eerste editie plaatsvinden van de Tuintjesrommelmarkt, die de dorpsvereniging i.s.m. Speeltuinvereniging Jeugdland zal organiseren.

Inschrijving alleen voor inwoners van Nieuw-Beijerland. U dient zich uiterlijk 12 september aan te melden i.v.m. huidige Covid19 situatie en regelgeving verplicht, om uw rommelmarkt spulletjes vanuit eigen tuin te mogen verkopen. De aangemelde adressen zullen vermeld worden op een kaart met looproute, die vanaf 9.30 uur verkrijgbaar is bij de speeltuin. Diverse ondernemers hebben inmiddels ook aangegeven iets leuks te organiseren op deze dag.

Er wordt wel een beroep gedaan op deelnemers en bezoekers om rekening te houden met o.a. de 1.5 meter afstand. Daarvoor zijn regels opgesteld waaraan deelnemers en bezoekers zich aan dienen te houden. Deze kunt u hieronder vinden, dit is tevens het aanmeld formulier. Deze kunt u uitprinten en bij Rianne Frisart in de brievenbus doen.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

U kunt ook gebruik maken van onderstaand digitale formulier.