logo_speeltuin_b

Het bestuur van de speeltuin bestaat uit 5 personen. Dit is veel te weinig om de diverse activiteiten te kunnen organiseren. Daarom doen wij regelmatig een beroep op vrijwilligers. Om niet steeds dezelfde mensen te moeten vragen, zijn wij dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Meestal zijn dit ouders, maar het kunnen ook grootouders, wat oudere kinderen of andere belangstellenden zijn.

Uw hulp wordt gevraagd bij:

de sleuteldienst: Gedurende 1 week per (ongeveer) 6 maanden doet u ’s morgens de poort van de speeltuin open en ’s avonds weer dicht. Benodigde tijd = 14 x een loopje naar het toegangshek.

woensdagmiddagopening: Één keer per seizoen bent u (bij goed weer) op woensdagmiddag van 14 uur tot 16 uur in De Pleisterplaats aanwezig. U zorgt voor uitgifte en inname van het losse speelgoed en zorgt voor koffie of thee voor evt. aanwezige volwassenen. Benodigde tijd = 2 uur per jaar.

hulp bij de spelletjesmiddag: Jaarlijks organiseren we een spelletjesmiddag. Per spelletje zijn er 1 of meer vrijwilligers nodig om alles in goede banen te leiden. Een hele gezellige middag voor iedereen.

hulp bij het ophalen van de contributie: Één keer per jaar wordt de contributie opgehaald. Meestal worden per vrijwilliger ongeveer 30 adressen bezocht. Benodigde tijd = een paar uurtjes.

rondbrengen van folders: Een paar keer per jaar komt er een folder uit (o.a. voor het Sinterklaasfeest) die huis-aan-huis bezorgd moet worden. Meestal zijn dat 2 à 3 straten en we zorgen ervoor dat dit bij de vrijwilliger in de buurt is. Deze activiteit is zeer geschikt om samen met kinderen te doen.

jaarlijkse klusdag: Één keer per jaar proberen we in het voorjaar een klusdag te organiseren. Zo kan de speeltuin weer veilig een nieuw seizoen in. Om te helpen hoeft men echt niet handig te zijn. Benodigde tijd = 1 uurtje, 2 uurtjes, langer, u zegt het maar (alle hulp is welkom)

Geef u zelf op voor 1 of meerdere activiteiten en help ons de speeltuin in stand te houden.Neem even contact op met het bestuur (persoonlijk, telefonisch of via e-mail)

Tel. 0186-691984

E-mail: speeltuinverenigingjeugdland[at]hoekschewaard.nl

Website: Speeltuinvereniging Jeugdland