Oproep aan filmers en fotografen!

Een aantal jaar geleden plaatsten wij een oproep om mensen te werven die zich in willen zetten om aan de slag te gaan met de historie van ons dorp. Janny Roos heeft dat toen enthousiast opgepakt wat nu a.s. zaterdag 7 september als resultaat heeft dat zij met behulp van andere dorpsgenoten voor de 2e keer een historische wandeling in Nieuw-Beijerland organiseert.

Nu plaatsen wij weer een oproep. Graag komen wij in contact met mensen uit Nieuw-Beijerland die samen met andere aan de slag willen gaan om een jaarbeeld van Nieuw-Beijerland te maken, als start idee. Uiteraard is de groep verder vrij een eigen invulling te geven aan andere thema’s.

Lijkt het u leuk hiermee aan de slag te gaan, meldt u dan aan via onderstaand aanmeldingsformulier.

De dorpsverenging streeft er naar om groepen zoveel mogelijk zelfstandig te laten opereren in werkgroepen. Zo draait nu dus de werkgroep historie Nieuw-Beijerland, werkgroep Compensatie Plan Groep (windpark Spui) en hopelijk kunnen we daar binnenkort de werkgroep foto en film Nieuw-Beijerland aan toevoegen. Wilt u zelf aan de slag gaan met een bepaalde activiteit of onderwerp, laat het ons weten en stuur een e-mail aan: bestuur@filopopers.nl.