Facebook

20 hours ago

Filopopers

Het nieuwe wapen van de Gemeente Hoeksche Waard! ... See MoreSee Less

View on Facebook

21 hours ago

Filopopers

Van een van onze leden kregen wij deze foto doorgestuurd met het verzoek tot plaatsing.

De opmerking: "Ik heb mijn best gedaan, nu mijn baasje nog!" leek ons hierbij wel op zijn plaats.
... See MoreSee Less

View on Facebook

21 hours ago

Filopopers

Op 5 mei 2020 vieren we 75 jaar vrijheid!! Wij zijn op zoek naar leuke ideeën voor een middagprogramma en uiteraard vrijwilligers ter ondersteuning van het programma voor deze dag. Heeft u/Heb jij een leuk idee en/of wilt u/wil jij ons helpen dit een mooie dag te maken? Laat het ons weten! Mailen kan naar rianne@filopopers.nl. ... See MoreSee Less

View on Facebook

22 hours ago

Filopopers

Wie komt ons gezellige team versterken?!

We zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe voorzitter! Voor meer informatie kan er uiteraard contact worden opgenomen. Ook nieuwe meedenkers/vrijwilligers/leden worden van harte uitgenodigd zich aan te melden! Vele handen maken licht werk!
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 day ago

Filopopers

Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, benoemt met ingang van 23 december Jan Pieter Lokker tot waarnemend burgemeester van gemeente Hoeksche Waard. Lokker is 70 jaar, woont in Bodegraven en is lid van het CDA. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

Filopopers

Let op! Zou fijn zijn als de zakken niet onnodig lang buiten hangen.In WEEK 52 ( 23 december t/m 27 december) zamelen wij geen PMD in.

In WEEK 1 ( 30 december t/m 3 januari) komen wij graag weer bij u langs om uw PMD op te halen.
Kijk op uw kalender 2020 voor de juiste ophaaldag.
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Filopopers

Door privé-omstandigheden heeft waarnemend burgemeester Veldhuijzen besloten per 18 december 2019 zijn functie neer te moeten leggen. Wij wensen de heer en mevrouw Veldhuijzen veel sterkte!Burgemeester Govert Veldhuijzen kondigde vanavond tijdens de raadsvergadering zijn vertrek aan. Sinds de zomer heeft zich bij zijn echtgenote een ernstige ziekte geopenbaard. Gelet daarop is het niet langer mogelijk zijn functie uit te oefenen. Hij blijft in functie tot 18 december 2019.

De commissaris van de Koning gaat zo snel mogelijk in gesprek met de fractievoorzitters van de gemeenteraad om een opvolger te kunnen benoemen. Ook dit gaat om een waarnemend burgemeester. De procedure voor het aanstellen van een kroonbenoemde burgemeester loopt. Naar verwachting begint de kroonbenoemde burgemeester op 31 maart 2020.

Volledig bericht: www.gemeentehw.nl/actueel/nieuws_47741/item/vertrek-burgemeester-veldhuijzen_29866.html
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Filopopers

WINDPARK SPUI, een toonbeeld van hoe het niet moe(s)t.

Vandaag gaf de CPG een rondleiding aan een groep van 40 personen uit omgeving Oss, verenigd in www.tegenwindstijbeemden.nl/. Een groep potentiele omwonenden die zich ook terecht zorgen maken over HUN woon- en leefomgeving. Wij wensen hun veel succes toe en spreken de hoop uit dat hun gesprekken in ieder geval met de zachte "g" gevoerd blijven worden.

Uiteraard lieten we ze niet weggaan zonder aandenken aan ons mooi Hoeksche Waard met z'n open polderlandschap, met de uitnodiging hier vooral eens een dagje te komen fietsen of op een andere manier kennis te maken met het eiland. We blijven jullie volgen!
... See MoreSee Less

View on Facebook