Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online meeting IJsclub Wintersport

23 november 2021 @19:30 - 22:00

Beste Dorpsgenoten,

Als het straks weer gaat vriezen wil iedereen graag schaatsen en komen de vragen weer binnen of er geen water op de ijsbaan gezet moet worden. In ons dorp is namelijk een ijsbaan en een IJsclub. Echter is een aantal jaar geleden het clubgebouw afgebrand en werden met grote regelmaat de hekken om het ijs en aan het ijs zelf schade toegebracht. Het bestuur van de IJsclub is mede als gevolg van voornoemde al een aantal jaar `slapende`.

Op dinsdag 23 november, aanvang 19:30 uur, organiseert dorpsvereniging Filopopers in samenwerking met het huidige bestuur van IJsclub Wintersport een openbare ONLINE meeting vanuit Jongerencentrum The Hangout.

AANMELDEN VIA DEZE LINK: https://forms.gle/vyoQtsoc9voJQkYQ9

Tijdens deze online meeting zal het bestuur van IJsclub Wintersport openheid van zaken geven n.a.v. de gebeurtenissen van afgelopen jaren.

Tevens wil het bestuur die avond heel graag met elkaar in gesprek hoe nu verder. Alle opties staan in basis open.

We nodigen iedereen, jong en oud, ook nieuwe bewoners van ons mooie dorp, uit om de online bijeenkomst bij te wonen en met elkaar te brainstormen over de toekomst van IJsclub Wintersport.

Wilt u meepraten hoe we in winterse tijden de ijsbaan weer tot een bruisend punt in het dorp kunnen omtoveren en met elkaar kunnen genieten van de ijsbaan? U bent van harte welkom.

Meepraten zegt niet dat u later ook geacht wordt een actieve rol binnen de IJsclub te moeten vervullen. Soms kunnen ideeën en tips of zijdelingse ondersteuning net zoveel betekenen.

Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor de online bijeenkomst. Ook is het mogelijk aan te geven als u niet in de gelegenheid bent de online meeting bij te wonen, maar wel interesse of ideeën heeft m.b.t. de toekomst van IJsclub Wintersport.

Gegevens

Datum:
23 november 2021
Tijd:
19:30 - 22:00

Locatie

ONLINE
Nieuw-Beijerland,

Organisator

Dorpsvereniging Filopopers
E-mail:
bestuur@filopopers.nl
Bekijk de site van Organisator