Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bram Roza Festival 6/12 juli

6 juli 2019 - 12 juli 2019

                         2019

Bekijk het volledige programma via de website het Bram Roza festival.  (ook voor het bestellen van tickets voor sommige activiteiten)

 

Zaterdag 6 juli

UITmarkt

Voor de tweede keer UITmarkt van de Hoeksche Waard. Van 12.00 tot 17.00 uur kunnen de bezoekers op ‘t Gors kennis maken met het cultuuraanbod van het nieuwe seizoen.

Op dezelfde middag vindt op ’t Gors de officiële opening plaats van het Bram Roza Festival dat de hele week diverse activiteiten heeft voor kunst- en cultuurliefhebbers. Op ‘t Gors kunnen de bezoekers de kunstobjecten van diverse Hoekschewaardse kunstenaars bekijken. Ook staan er objecten gemaakt door leerlingen van het Wellant College en het Hoeksch Lyceum. In de Graanschuur is er een expositie van verschillende kunstenaars te zien.

Bij de organisatie van de UITmarkt werken we nauw samen met Radio Hoeksche Waard. De presentatoren van het programma ‘De Culture Club’ maken ter plekke een programma.

Woensdag 10 juli

Literatuur met schrijver Jan Terlouw samen met zijn dochter Sanne. In de avond is er de wetenschapsjournalist sterrenkunde Govert Schilling die over zijn werk verteld.

donderdag 11 juli

Avondprogramma. De winnnaars van de Cameretten: Chris Verlaan, Waterkonijnen en Hassan el Rahaui.

Vrijdag 7 september

De Hoekschewaardse Avond van de Poëzie.

Met o.a. Levi Weemoedt, Ozcan Akyzol, Roberta Petzoldt, Xaviers Roelens, Wessleeft.

De hele week door is er de kunstroute op ’t Gors en in de Graanschuur.

 


Het Bram Roza Festival streeft ernaar om zoveel mogelijk Hoekschewaarders, jong en oud, te betrekken bij TAAL in de vorm van poëzie, proza, beeldende kunst, muziek etc. Kinderen en jongeren in het bijzonder krijgen de gelegenheid om hun talenten aan te spreken en worden actief meegenomen door dichters, kunstenaars en andere professionals. Natuur en cultureel erfgoed zijn onlosmakelijk verbonden aan het BRF doordat het festival zich jaarlijks afspeelt op bijzondere locaties in Nieuw-Beijerland.

Gegevens

Begin:
6 juli 2019
Einde:
12 juli 2019
Site:
http://www.bramrozafestival.nl/

Organisator

Stichting Dichter bij de Molen
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Gors
Veerstoep
Nieuw-Beijerland, Nederland
+ Google Maps