Tijdelijk nieuwe wijkagent

Nieuwe wijkagent

Sinds enige tijd is Piet Kats, als tijdelijke vervanger van Sonja Overduin, actief als wijkagent in Nieuw-Beijerland. Hij is betrokken, altijd in voor een praatje en ook actief op social media, maar vooral herkenbaar op zijn motor.

Mocht u wat meer over hem te weten willen komen, dan kunt u hem volgen op twitter, of op zijn politieblog.

Voor als elke seconde telt!

In januari was Piet betrokken bij een reanimatie die live op beeld staat. Met toestemming van de patiënt heeft hij deze film online gezet. Omdat iedereen na wat oefening kan reanimeren, doet Piet hierbij de uitdrukkelijke oproep om lid te worden van de burgerhulpverlening via de Hartstichting. Informatie hierover kunt u terugvinden via deze link  Hoe meer mensen kunnen reanimeren, hoe groter de kans dat een hartpatiënt snel geholpen kan worden door mensen die weten wat ze moeten doen. Zeker als elke seconde telt!

Spreekuur

Mocht u in gesprek willen met de wijkagent, dan kunt u hem spreken op speciale inloopuren op het gemeentehuis te Piershil, t.w.;

Elke dinsdag van 19.00 – 21.00 uur (of op afspraak)

Voor eventuele vragen kunt u hem ook via zijn e-mail adres bereiken, t.w. wijkagentkorendijk[at]gmail.com

Wij wensen Piet heel veel succes met zijn werkzaamheden in ons dorp en de regio. Uiteraard wensen wij Sonja veel sterkte met het herstel van haar dubbele beenbreuk.